VERIFICA PRODUSUL CUMPARAT

FOTO STOCK

EVENIMENT PASSION DAY 2013

DESCARCA

CONTACT

CULISANTE

BATANTE

USI DE GARAJ

TELECOMENZI

UNITATI DE CONTROL

BARIERA AGILIK

ACCESORII

Alege un produs.

PORTI CULISANTE

PORTI BATANTE

USI DE GARAJ

Automatizarile pentru portile culisante sunt in 5 versiuni diferite, ele depind de proiectare si greutatea porti.Motorul H30 este indicat pentru porti de pana la 600 kg. R30 este indicat pentru porti de pana la 800/1200 kg si in cele din urma G30 este indicat pentru porti de pana la 1800/2200 kg. Toate modelele sunt disponibile cu limitator de cursa  mecanic sau magnetic.

Automatizarile pentru portile batante sunt in 7 versiuni diferite, brate, articulatii de brate si subterane.

O tehnologie noua este R20, cu un design exclusiv, cu profilul creat in culori diferite pentru a da intotdeauna un aspect nou la poarta ta. Cele sapte versiuni sunt urmatoarele: H20, M20, R20 motor cu brat lung, R23, H23, operatorii cu brat articulat si R21 operatorii subterane cu cutie separata de fundatie.

Automatizarile pentru usile sectionale sunt in 3 versiuni cu motoare 650N si 1000N, care permit sa deschida usile de pana la 100 kg. Transmisia miscarii usii  este pe lant.

 

ROGER TECHNOLOGY

Cu peste 25 de ani de experienta in domeniul automatizarilor, Roger Technology este una dintre cele mai importante companii italiene, specializata in proiectarea si fabricarea de sisteme de automatizari integrate. Roger produce si vinde sisteme de automatizari pentru porti si usi de garaj rezidentiale, comerciale si industriale.

ACCESORII

Roger Technology completeaza gama larga de automatizare cu componentele sale electronice.

Gasim in aceasta sectiune toate accesoriile si sistemele de securitate, inclusiv lumini de avertizare, antene, fotocelule, receptoare radio.

Vezi detalii...

Roger technology este prima companie din lume care a introdus tehnologia fara ''perii'' la motoarele pentru deschideri automate.

Aceasta tehnologie fara ''perii'' , garanteaza o utilizare extrem de

intensa a motorului, un consum foarte redus de energie si temperaturi de funtionare minime ale motorului fata de 220V

AC si 24V DC.

. POWER GATES PASS

Mergi la inceputul paginii

HUNING TRADE

GALERIE FOTO

Fabricat in Italia - Importator oficial Huning Trade.

©2004 - 2014 Copyright Huning Trade SRL.